Svetovanje pri nakupu

Spoštovani,

dobrodošli na našem spletnem portalu, kjer verjamemo, da boste prišli do odgovorov, ki ste jih do sedaj zaman iskali.

Kupujete investicijsko nepremičnino ali celo svoj novi dom, vendar se še odločate, ali to storiti sami ali s pomočjo strokovnjaka, ki posel in tržne razmere resnično odlično pozna? Po prebranem bo odločitev za najem strokovnjaka enostavna.

Vsekakor se boste strinjali, da se nepremičnine ne kupuje vsak dan, niti ne vsak mesec, večina to storil le dvakrat v življenju. Kar je še zanimivo: vsaj 90 % ljudem ta nakup predstavlja večino njihovega premoženja.
Zato tu še toliko bolj velja rek: " Nisem tako bogat, da bi kupoval poceni-ali v prevodu: Nisem tako bogat, da ne bi najel nepremičninskega strokovnjaka."

V naši družbi se kupcem nepremičnin prav posebno posvetimo in osebno pogovorimo o njihovih željah, namerah, morebitnem financiranju, saj le tako izvemo, kaj točno si želijo, kaj iščejo in kaj dejansko lahko pričakujejo glede na želje in tržne razmere.

Kaj kot kupec lahko pričakujete od nas:

 1. Osebni sestanek z Vami, kjer se bomo temeljito in odprto, predvsem pa diskretno pogovorili in našli za Vas najbolj primerne rešitve
 2. Pregledali pravno in dejansko stanje nepremičnine
 3. Za Vas izbrali le najprimernejše nepremičnine
 4. Vodili oglede in pogajanja za nakup nepremičnine
 5. Celovito izvedli posla nakupa:
  • z vso pripadajočo dokumentacijo - vse vrste kupoprodajnih in drugih pogodb ter vse pripadajoče dokumentacije
  • skrb in priprava za vse obrazce in dokumente na pristojnih občinah, Fursu, Upravnih enotah...
  • varnost pri hrambi izvirnikov in deponiranje finančnih sredstev na fiduciarnem računu
  • primopredaja nepremičnine, proste oseb in bremen

Z našo pomočjo boste pri nakupu prihranili ne le čas in denar, temveč veliko nepotrebnih poti, stresa in zapletov, ki se dogajajo na poti do prenosa lastništva nepremičnine. Na voljo so Vam naši osebni nepremičninski svetovalci, ki se bodo posvetili tako Vam kot tudi Vašim željam pri nakupu primerne nepremičnine, Vašega bodočega doma ali investicijske nepremičnine.

Za več informacij in sestanek nas kontaktirajte na tel. št. 08 08 789 oz izpolnite priložen obrazec.

Veselimo se sodelovanja z Vami.

Sodelujmo