Naložbe v nepremičnine - pasivni prihodki

Za besedo PASIVNI PRIHODKI ste verjetno že slišali večkrat, vendar večini le-ta ni poznana. Kaj točno pomeni?
Naj na zelo poenostavljen način povemo: to so prihodki od minulega dela oz. da Vaša naložba prinaša dnevne, mesečne oz letne prihodke, brez da bi za to morali še kdaj opravljati delo. Lahko so to tantieme, obresti, najemnine, dividende in podobno. Gre za stalen pritok finančnih sredstev oz po tuje "cash flow".

Naložbe v nepremičnine so nekaj najbolj pogostega v svetu naložbenega posla. Gre za nakup nepremičnine z namenom nadaljnjega oddajanja v najem oz podnajem, kjer lastnik prejema mesečne, kvartalne ali letne prihodke od najemnin.

Zato v našem podjetju ponujamo INVESTITORJEM pomoč pri iskanju najbolj primerne nepremičnine z najvišjim možnim donosom na investiran kapital.
Ta storitev je na voljo zelo individualna, saj se vsaki stranki posvetimo z kar najvišjim možnim ekskluzivnim in osebnim pristopom, čemur sledi tudi realizacija.

Za več informacij glede INVESTIRANJA Vas vljudno vabimo na prvi posvet pred nakupom ali prodajo / menjavo nepremičnine tako, da izpolnete obrazec v nadaljevanju.

S kar 27 leti izkušenj bomo lahko pomagali tudi Vam poiskati, kupiti, prodati ter oddati najbolj donosno nepremičnino na slovenskem nepremičninskem trgu, pisano na kožo prav Vam.

Za več informacij, kaj vse Vam nudimo v naši ekskluzivni storitvi glede investiranja v nepremičnine Vas vabimo na brezplačen posvet.
Kontaktirajte nas preko obrazca s klikom na spodnjo povezavo:

Veselimo se sodelovanja z Vami in Vaših novih pasivnih prihodkov iz naslova investiranja v nepremičnine.

Sodelujmo