Odkup nepremičnine

V tujini se smatra obisk v nepremičninski agenciji, kjer Vam bodo ponudili odkup nepremičnine oz jo vzeli v račun staro za staro ali staro za novo, nekaj povsem običajnega. V Sloveniji pa temu ni tako oz tega nismo vajeni.
Obisk agencije z besedami: "Vaši agenciji želim prodati svojo nepremičnino!" bo prinesel v večini primerov veliko začudenje.

Ste že poskusili kdaj? Verjetno ste bili oziroma, če poskusite, boste deležni le čudnega pogleda in nasmeha z odgovorom: "Tega pa pri nas ne počnemo."

V družbi HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. pa smo razvili aktiven pristop tudi v tej niši, saj sodelujemo z nekaj investitorji, ki jih zanimajo dobre in kvalitetne naložbe.

Torej, če imate nepremičnino, pa še točno ne veste, kaj bi z njo, nas obiščite in poiskali bomo najboljšo možno rešitev tako za Vas kot tudi za Vašo nepremičnino.

Kaj lahko pričakujete od nas pred samim odkupom oz prodajo nepremičnine:

  1. Dejanski in pravni pregled Vaše nepremičnine
  2. Tržna ocena ter ogled Vaše nepremičnine s strani našega osebnega nepremičninskega strokovnjaka zaradi cenitve nepremičnine
  3. Ogled s najbolj primernim investitorjem oz. kupcem
  4. Postavitev ponudbe s strani investitorja glede na zgoraj navedeno
  5. Realizacija oz prodaja Vaše nepremičnine

Kdo bi sploh želel ponuditi svojo nepremičnino v odkup? In v kakšnem realnem času je možno pričakovati realizacijo?
V 24-48 urah po pridobljeni kompletni dokumentaciji. Torej, komur se zelo mudi pri prodaji, je to ena od možnosti prodaje. Vsekakor pa je prvi sestanek pred odkupom ena najbolj pomembnih stvari, ki jo morate narediti. Najoptimalnejšo rešitev pa bomo poiskali skupaj.

Imate nepremičnino in jo ne uporabljate? Stoji in sameva? Imate stanovanje ali poslovni prostor, pa Vam ne prinaša? Ali imate le preveliko hišo, pa ne veste točno, kaj z njo?
V teh in podobnih primerih nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca - kliknite na link in po poslanem obrazcu si bodo naši strokovnjaki z veseljem vzeli čas za Vas, se pogovorili in našli najboljšo možno rešitev tako za Vas kot tudi za Vašo nepremičnino.

Naj bodo koraki pri ODKUPU oziroma PRODAJI Vaše nepremičnine predvsem lahkotni.
Za več informacij glede odkupa Vas vabimo na prvi brezplačen posvet. Kontaktirajte nas preko obrazca s klikom na spodnjo povezavo:

Sodelujmo