stanovanje štirisobno Dol pri Ljubljani, Dol pri Ljubljani393.000,00 €

Osnovni podatki

Cena: 393.000,00 €
regija: Osrednjeslovenska
področje: Dol pri Ljubljani
lokacija: Dol pri Ljubljani
velikost: 179,70 m²
transakcija: prodaja
šifra oglasa: KODA: P1288DO
vrsta objekta: stanovanje
tip: štirisobno
leto izgradnje: 2013
energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)

Opis

Dol pri Ljubljani,  4 sobno penthouse stanovanje 120 m2 z dvigalom-tudi iz garaže, 2 bivalni terasi, 2 parkirni mesti v garaži, neposredno shramba, v celoti z novo opremo, skupaj 197 m2 zasebne lastniške uporabne površine.

 Na robu Ljubljane, sončno 4 sobno penthouse stanovanje s kuhinjo, z dvema toaletnima prostoroma in garderobo, neto uporabne površine 119,35 m2, z J-Z bivalno teraso 39,79 m² z nadstreškom 4,15 x 3,16 m in S-Z bivalno teraso 28,61 m2, 2 parkirni mesti skupaj 30,2 m2 v svetli garaži in neposredno shramba 9,95 m2, v celoti 198 m2 zasebne lastniške uporabne površine, v novejšem manjšem stanovanjskem objektu klasične gradnje s kolesarnico, skupnimi prostori, zunanje parkirišče za goste, ograjeno zasebno solastniško otroško igrišče, prva vselitev v popolnoma novo stanovanje julija 2017, v celoti z novo stanovanjsko opremo izdelano po meri, z opremo teras in shrambe, vse ostane in je vključeno v ceno.            

Sodobno klimatizirano stanovanje z dvema prostornima bivalnima terasama je umeščeno na vrh objekta (v zadnjem 3. nadstropju), na odlični lokaciji, v neposredni bližini so Mercator center, pošta, lekarna, občina, gasilci, mesnica, cvetličarna, frizer, kozmetični salon, športna trgovina, kavarne, postajališče za urejen primestni avtobusni promet, do BTC je 9 km (10 minut vožnje), do UKC Ljubljana 12,5 km (16 minut vožnje), v bližini so šola, vrtec, knjižnica, zdravstveni dom, pekarna, gostišča, bencinski servis, turistično-rekreativni center Korant, otroška igrišča, sprehajalne poti, hribovske poti, hiter dostop do 4 km oddaljene ljubljanske obvoznice (priključek Šentjakob).                                                                          

Komfortno domovanje na vrhu stanovanjskega objekta odlikuje odprtost in sončna lega, ki ponuja nezazidljiv panoramski pogled na okoliške hribe, Krim, Ljubljanski grad, Šmarno goro, Polhograjske dolomite, Karavanke.

 Nizki obratovalni stroški, lastno radiatorsko ogrevanje in priprava tople vode na zemeljski plin, urejeno zavarovanje stanovanja in objekta.

 Vpisano v ZK ter prosto bremen. KODA: P1284DO

 

Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini smo dosegljivi v poslovni enoti LJUBLJANA oz. pokličite sprejemno pisarno družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom.

Spoštovani,

.                      za vsa vprašanja s področja nepremičninskega poslovanja se lahko obrnete na naše nepremičninske svetovalce, tel. 080 87 89, ali osebno v poslovnih enotah nepremičninske družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o..

 

POSLOVNE ENOTE: tel. 080 87 89

Ljubljana

in okolica:           - LJUBLJANA, Parmova ul. 53

Primorska:          - PE KOPER, Ferrarska c. 08

.                            - PE NOVA GORICA, Delpinova 7 a

Štajerska:            - PE MARIBOR, Tržaška c. 40

.                             - PE CELJE, Mariborska c. 84

Dolenjska:           - PE NOVO MESTO, Novi trg 10

.                             - PE TREBNJE, Gubčeva c. 25

Kontaktni podatki

Hiša nepremičnine 1 d.o.o.
Parmova ulica 53
1000 Ljubljana