PRODAJATE ali ŽELITE PRODATI VAŠO NEPREMIČNINO?

NE POTREBUJETE SREČE, LE ODLOČITEV.

Pokličite nas. Vašo nepremičnino bomo PRODALI zelo HITRO in Uresničili delček Vaših SANJ!

 

SPOŠTOVANI,

dolgoletne izkušnje in strast do dela v nepremičninskem poslu je pripeljalo do skupnih poti in odprtje podjetja HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. v aprilu 2015, kjer smo združili moči najboljši iz kar treh nepremičninskih podjetij.

Trenutno našo ekipo sestavlja 16 (šestnajst) nepremičninskih posrednikov in osebnih nepremičninskih svetovalcev z več kot 10, nekateri celo 20 letnimi izkušnjami na področju trženja nepremičnin, nepremičninskih projektov ter posredovanja na področju nepremičnin.

V treh letih smo odprli kar 6 (šest) PE - POSLOVALNIC po Sloveniji s ciljem pokriti celoten slovenski nepremičninski trg z našim ekskluzivnim, načrtno izbranim in delujočim sistemom dela hitre in kvalitetne prodaje nepremičnin.

Z glavno pisarno - CENTRALO v Ljubljani in 6 POSLOVALNICAMI po Sloveniji (Maribor, Celje, Koper, Novo mesto, Nova Gorica in Trebnje) tako postajamo najbolj prepoznavno podjetje na nepremičninskem trgu z glavnim ciljem zadostiti, se približati ter z našim sistemom dela navdušiti prav vsako stranko na področju celotne Slovenije, ki stopi v stik z nami.

Naš sistem SAMOSTOJNEGA TRŽENJA NEPREMIČNIN smo razvijali in sistematizirali več kot 15 let ter ga tako razvili in izpopolnili do izjemno visokega nivoja, ki dejansko daje rezultate ter deluje hitro, kvalitetno in učinkovito, ne glede na trende na trgu.

Naše podjetje vključno s celotno ekipo nepremičninskih osebnih svetovalcev stremi k ODLIČNOSTI, kajti to je edina prava pot do uspeha. V letošnjem letu 2018 smo pridobili certifikat Gospodarske Zbornice Slovenije za ODLIČNOST - EXCELLENT SME (spodnji desni kot).

Naša Drugačnost od ostalih se prepozna predvsem pri zelo omejenem številu poslov na posameznega svetovalca, kar pomeni izjemen fokus hitre in kvalitetne prodaje po najvišji možni tržni ceni.

Naše poslanstvo je, da uresničimo vsaj del Vaših sanj, zato bodo za Vas poskrbeli izobraženi, zaupanja vredni Osebni nepremičninski svetovalci z licenco (s podporo celotne ekipe HIŠE NEPREMIČNINE 1 d.o.o.), ki se bodo popolnoma posvetili Vašim individualnim željam, interesu in potrebam, da uresničite pomemben delček Vaših sanj.

Verjamemo, da ste v teh nekaj stavkih prepoznali, da BO za Vas POSKRBLJENO, da se boste lahko v miru POSVETILI poslu, hobijem in Vašim najdražjim, nam pa prepustili TO, kar OBVLADAMO in DELAMO S SRCEM ter STRASTJO:

Uresničujemo Vaše SANJE!

 

http://www.hisanepremicnine.si/Kontakt/kontaktirajte_nas/

Sodelujmo